2.12.2016

Joulukuu on täällä

Hei!


Tulin nyt pitkästä aikaa postailemaan, sillä olen saanut uuden 18-55mm objektiivin! Edellinen rikkoutui monta kuukautta sitten ja pakko sanoa, että tämä uusi toimii paremmin kuin edellinen ikinä! Tarkennus/zoomaaminen on todella "pehmeää" ja muutenkin tämä uusi objektiivi miellyttää silmää paljon enemmän kuin edellinen, koska tässä on kivoja yksityiskohtia ja se tekee siitä "koristeellisemman", vaikka onhan tuo objektiivi vuosikymmenen ikäinen, mutta väliäkö sillä?

Tässä muutamia otoksia uudella objektiivilla. Pahoittelen huonoja kuvia, en osaa kunnolla kuvata pimeässä ja muutenkin kuvaustaitoni ovat vieläkin olemattomat...








Täällä ollaan jo ihan joulufiiliksissä, onhan nyt jo 2. joulukuuta! Olen laittanut "jouluvalot" huoneeseeni. Todellisuudessa nuo valot eivät ole jouluvaloja, vaan tunnelmanluojia jotka ovat huoneessani aina näkyvillä, mutta välittävät näin joulun alla kivaa tunnelmaa päällä ollessaan. Sydämen muotoisen valon sain mummilta lahjaksi pari vuotta sitten ja tuon pajuvalon, joka oli todella haastava kuvattava, sain äidiltäni jokunen vuosi sitten. Huomenna olisi tarkoitus juhlia isin synttäreitä sekä mahdollisesti koristella ainakin toinen kuusista, sellainen pieni 60cm korkea pöytäkuusi. Ruukataan laittaa kuusi ajoissa, mutta isoa, 180cm, kuusta ei kuitenkaan ihan vielä laiteta. Molemmat kuuset tulevat kuitenkin olemaan valkoisia ja ne tullaan koristelemaan hopeisin koristein ja piparminttusauvoin. 
Mutta nyt on koeviikko takana ja vajaan kahden viikon päästä alkaa wanhojen tanssikurssi! 

1 kommentti:

  1. kiva postaus ystäväiseni!! mäki muuten tein taas blogin xD https://valon-pisaroita.blogspot.fi/

    VastaaPoista